• 2
  • 3
  • 1(1)
  • Full Spectrum Luminous Efficiency products

    Produk Efisiensi Luminous Spectrum Lengkap

    Deskripsi Produk Meja Lampu Meja Perlindhungan Mripat nyuda rasio cahya biru energi dhuwur gelombang cendhak kanthi ngisi cacat spektral cahya biru-pirus, sing bisa ngatasi kerusakan potensial retina mata lan nambah konsentrasi. Lan kinerja rendering warna sing dhuwur (Ra = 97 ± 2, Rf> 90, Rg = 100 ± 2) nggawe wong luwih kepenak lan luwih urip. Fitur Utama ● Keamanan mripat ● Indeks rendering warna dhuwur ● Ningkatake kesadharan lan fokus Nomer Produk R ...
  • COB MF-12SA/13SA/18SA single dimming series

    Seri redup tunggal COB MF-12SA / 13SA / 18SA

    Deskripsi Produk ● CCT: saka 1800K nganti 3000K / 2000K nganti 3200K ● 6 / 8.6 / 14 mm LES ● Nawakake CRI 90 ● Binning 3 langkah ● Voltase: 17.5V / 30V ● LM-80 Nomer Produk bersertifikat Tegangan permukaan Luminous. [K] [Im] [lm / w] [mA] Type.Vf [W] [mA] [W] (LES) (V) CCT @ Typ. Yen @ Typ. Yen Typ.lf Power Max. Yen Maks. Daya MF-12SA-1830-SS-A1C2-K7 8.6mm 30 92 1800 105 88 40 30 1.2 420 13.9 3000 1261 109 350 33 11.6 MF-13SA-1830-SS-5161-K7 6mm 17.5 92 1800 22 ...
  • 3030 High Luminous Efficiency white power Led

    3030 Efisiensi bercahaya putih dhuwur Led

    Deskripsi Produk Sumber Lampu LED 3030 iki minangka piranti efisiensi energi sing dhuwur sing bisa ngatasi arus termal lan nyetir sing dhuwur. Ringkesan paket cilik lan intensitas dhuwur dadi pilihan sing tepat kanggo lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED, lampu latar lan liya-liyane. LED Daya Putih kasedhiya ing sawetara suhu warna wiwit 2600K nganti 7000K. Bagean iki duwe cetakan sikil sing kompatibel karo umume ukuran LED sing padha ing pasar saiki. • Ukuran: 3,0 x ...
  • White SMD LED 4014 High Brightness

    Putih SMD LED 4014 Padhang Dhuwur

    Deskripsi Produk LED putih 4014 sing digawe nganggo chip biru lan fosfor. Teknologi kemasan proses sentrifugal tingkat lanjut, titik cahya sing seragam, kinerja anti-vulkanisasi sing apik banget, sesuai karo standar pengujian internasional Energy Energy Amerika Serikat; Paket kawat emas, produk kanthi pengaruh suhu dhuwur lan sithik (-40 ℃ / 30min ~ 125 ℃ / 3omin) uji coba reliabilitas 500 puteran, luwih dhuwur tinimbang uji reliabilitas industri sing ketat ...
  • 5050 LED Bulb with High Temperature resistance

    Lampu LED 5050 kanthi resistensi Suhu Tinggi

    Deskripsi Produk Sumber Lampu LED 5050 iki minangka piranti efisiensi energi sing dhuwur sing bisa ngatasi arus termal lan nyetir sing dhuwur. Paket cilik lan intensitas dhuwur nggawe pilihan sing tepat kanggo lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED, lampu latar lan liya-liyane. LED Daya Putih kasedhiya ing sawetara suhu warna saka 3000K nganti 6500K. Bagean iki duwe cetakan sikil sing kompatibel karo LED ukuran sing padha ing pasar saiki. • Ukuran: 5.0 x 5.0 ...
  • Aluminum Substrate COB-13AA Spot light LED

    LED Substrat Aluminium COB-13AA Lampu spot

    Deskripsi Produk Sumber cahya COB minangka modul pemancar cahya sing pabrike nggabungake macem-macem chip LED langsung menyang landasan. Amarga sumber cahya COB nggunakake macem-macem chip LED sing dipasang langsung ing landasan disipasi panas, beda karo cara kemasan LED tradisional. Mula, ruangan sing dikepengini chip LED sawise kemasan chip pancen sithik, lan chip LED sing dipasang kanthi kenceng bisa nggedhekake luminesensi Cekap, mula nalika C ...
  • Aluminum Substrate COB-19AA High reliability LED light

    Substrat Aluminium COB-19AA Lampu LED linuwih

    Deskripsi Produk Sumber cahya COB minangka modul pemancar cahya sing pabrike nggabungake macem-macem chip LED langsung menyang landasan. Amarga sumber cahya COB nggunakake macem-macem chip LED sing dipasang langsung ing landasan disipasi panas, beda karo cara kemasan LED tradisional. Mula, ruangan sing dikepengini chip LED sawise kemasan chip pancen sithik, lan chip LED sing dipasang kanthi kenceng bisa nggedhekake luminesensi Cekap, mula nalika C ...
  • Big Power Aluminum Substrate COB-28AA LED Light

    Lampu LED Substrat Daya Besar COB-28AA Lampu LED

    Deskripsi Produk Sumber cahya COB minangka modul pemancar cahya sing pabrike nggabungake macem-macem chip LED langsung menyang landasan. Amarga sumber cahya COB nggunakake macem-macem chip LED sing dipasang langsung ing landasan disipasi panas, beda karo cara kemasan LED tradisional. Mula, ruangan sing dikepengini chip LED sawise kemasan chip pancen sithik, lan chip LED sing dipasang kanthi kenceng bisa nggedhekake luminesensi Cekap, mula nalika C ...
  • COB -38AA High luminous efficacy with good quality

    COB -38AA Khasiat bercahaya tinggi kanthi kualitas apik

    Deskripsi Produk Sumber cahya COB minangka modul pemancar cahya sing pabrike nggabungake macem-macem chip LED langsung menyang landasan. Amarga sumber cahya COB nggunakake macem-macem chip LED sing dipasang langsung ing landasan disipasi panas, beda karo cara kemasan LED tradisional. Mula, papan sing dikepengini chip LED sawise kemasan chip pancen sithik, lan chip LED sing dipasang kanthi kenceng bisa nggedhekake luminesensi Cekap, mula nalika COB ...
  • High fidelity full spectrum Ra98 Kaleidolite series

    Seri Spektrum lengkap kesetiaan Ra98 Kaleidolite

    Deskripsi Produk Seri LED KaleidoliteTM (Ra = 98 ± 2, Rf> 90, Rg = 100 ± 2) duwe spektrum sing padha karo sumber cahya alami kaya srengenge lan cahya pijar, sing dilengkapi sifat unggul sing paling kasetyan, gamut warna sing amba lan warna jenuh dhuwur. Iki bisa ngasilake rendering warna kanthi akurat tanpa nggunakake efisiensi, linuwih, lan biaya lumen. Aplikasi kanggo lampu pendidikan lan komersial, toko eceran, galeri, rumah sakit uga lampu rumah tangga. Kunci ...
  • 2835 High Quality LED Light

    2835 Lampu LED Kualitas Tinggi

    Deskripsi Produk Sumber Lampu LED 2835 iki minangka piranti efisiensi energi sing dhuwur sing bisa ngatasi arus termal lan nyetir sing dhuwur. Ringkesan paket cilik lan intensitas dhuwur dadi pilihan sing tepat kanggo lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED, lampu latar lan liya-liyane. LED Daya Putih kasedhiya ing sawetara suhu warna wiwit 2600K nganti 7000K. Bagean iki duwe cetakan sikil sing kompatibel karo LED ukuran sing padha ing pasar saiki. • Ukuran: 2,8 x 3 ....
  • 2835 High efficiency LED light

    2835 Lampu LED efisiensi tinggi

    Deskripsi Produk Sumber Lampu LED 2835 iki minangka piranti efisiensi energi sing dhuwur sing bisa ngatasi arus termal lan nyetir sing dhuwur. Ringkesan paket cilik lan intensitas dhuwur dadi pilihan sing tepat kanggo lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED, lampu latar lan liya-liyane. LED Daya Putih kasedhiya ing sawetara suhu warna wiwit 2600K nganti 7000K. Bagean iki duwe cetakan sikil sing kompatibel karo LED ukuran sing padha ing pasar saiki. • Ukuran: 2,8 x ...