Babagan SHINEON

ShineOn minangka paket LED global lan panyedhiya solusi modul utama kanggo lampu lan pasar tampilan. Nyedhiyakake produk sing misuwur ing saindenging jagad kanggo kinerja dhuwur, backlighting TV gamut warna sudhut lan sumber cahya linuwih sing efisien lan dhuwur. Didhisiki ing wulan Januari 2010. Didegake dening tim ahli industri optoelektronik sing duwe pengalaman ing perusahaan teknologi tinggi AS. ShineOn didhukung kanthi kuat dening Amerika Serikat lan perusahaan modal ventura Cina, kalebu usaha GSR, Capital Light Venture Lor, Mitra IDG-Accel lan Mayfield, lan uga didhukung pamrentah kotamadya Beijing.

Produk sing ditampilake

KANGGO WARNA SHINEON

Mitra PALING NGALAMI

  • BOE
  • LG
  • huawei
  • sanxing
  • chuangwei
  • ldx
  • FSL
  • yangguang