• 2
  • 3
  • 1(1)
  • High TLCI index studio lighting

    Lampu studio indeks TLCI sing dhuwur

    Deskripsi Produk Seri LED pencahayaan studio (Ra = 98 ± 2, Rf> 90, Rg = 100 ± 2) kanthi CRI, kasetyan lan gamut warna kanthi dramatis sing bisa nambah tampilan obyek kanthi ngidini warna katon bening lan jelas nalika njupuk kamera. persiyapan. Indeks konsistensi cahya televisi sing apik njamin kinerja warna sing apik ing layar tampilan. Fitur Utama ● Indeks CRI / Rf / Rg Dhuwur (TM-30-15) ● R1-R15> 90 ● Indeks TLCI Nomer Produk Nomer Tegangan Dinilai saiki ...