• 2
  • 3
  • 1(1)
  • High light efficiency with lens 2835 UVA series

    Efisiensi cahya dhuwur kanthi lensa 2835 seri UVA

    Deskripsi Produk Radiasi ultraviolet minangka salah sawijining radiasi elektromagnetik, sing ora bisa dideleng nanging bagean saka radiasi elektromagnetik kajaba cahya ungu sing katon. Rentang spektrum radiasi ultraviolet yaiku 100-380nm, lan sumber radiasi ultraviolet alami sing paling gedhe yaiku sinar matahari. Iki nduweni peranan penting ing urip ing Bumi, asring gumantung karo asile. Sumber sinar UV wis akeh digunakake ing pangatusan piring, cahya, ngobati cahya lan peralatan liyane, ing ...