• ABOUT

Filsafat Bisnis

ShineOn nggayuh semangat perusahaan lan kabijakan kualitas nalika dandan, pelanggan luwih dhisik, integritas bisnis, lan inovasi teknologi.

Terusake Peningkatan tegese fokus ing rincian gedhe babagan teknologi lan operasi; nggayuh kaunggulan.

ShineOn ngetutake etika profesional "integritas bisnis", terus dadi praktik tulus, pragmatis lan adhedhasar kasunyatan liwat komunikasi internal lan eksternal.

Kita terus-terusan ngupayakake inovasi lan terus ningkatake kanthi ngembangake teknologi lan produk LED anyar.

Pelanggan Pisanan yaiku sikap layanan lan ngajeni nilai pelanggan.

ShineOn nyedhiyakake produk berkualitas tinggi, reliabilitas dhuwur, lan kinerja dhuwur kanggo industri pencahayaan LED.