• 2
  • 3
  • 1(1)
  • 2016 Small size professional SMD LED

    2016 LED SMD profesional ukuran cilik

    Deskripsi Produk Amarga desain paket, LED nduweni sudut pandang sing amba lan kopling cahya sing dioptimalake dening inter reflektor. Fitur iki nggawe SMT TOP LED sing cocog kanggo aplikasi pipa cahya. Kebutuhan sing sithik saiki nggawe piranti iki cocog kanggo peralatan portebel utawa aplikasi liyane sing paling larang listrik. • Ukuran: 2,0 x 1,6 mm • Kandel: 0,55mm • Thinpackage, efisiensi bercahaya tinggi, tahan panas dhuwur; Proses diwasa, universalitas pasar dhuwur Fitur utama: • Op ...