• 2
  • 3
  • 1(1)
  • New Technology IR VCSEL for Sensing

    Teknologi anyar IR VCSEL kanggo Sensing

    Deskripsi Produk Tabung pemancar inframerah (IR LED) uga diarani diode emitting infrared, sing kalebu ing kategori diode LED. Iki minangka piranti pemancar cahya sing bisa langsung ngonversi energi listrik dadi cahya infra merah (cahya sing ora kasat mata) lan sumunar. Umume digunakake ing macem-macem switch fotoelektrik, layar tutul lan sirkuit pemancar remot. Struktur lan prinsip tabung pemancar inframerah padha karo diod pemancar cahya ...