• 2
  • 3
  • 1(1)
  • High-luminous effect four in one 5054 RGB Series

    Efek bercahaya dhuwur papat ing siji 5054 RGB Series

    Deskripsi Produk RGBW5054package duwe output intensitas intensitas, konsumsi daya dhuwur, amba ndeleng sudhut lan faktor wujud kompak. Fitur kasebut nggawe paket paket LED sing ideal kanggo macem-macem aplikasi cahya. White Mid Power LED kasedhiya ing sawetara suhu warna wiwit 2700K-650OK. Ukuran: 5.0 × 5.4 mm Daya: 0.25W / 2.0W Fitur Utama ● RGB.W bisa dikontrol kanthi mandhiri ● Efek bercahaya tinggi, Efek cahaya campuran sing apik, stabilitas dhuwur ...
  • High-luminous effect 2835 RGB single color Series

    Efek bercahaya tinggi 2835 RGB warna siji Series

    Deskripsi Produk Sumber Lampu LED 2835 iki minangka piranti efisiensi energi sing dhuwur sing bisa ngatasi arus termal lan nyetir sing dhuwur. Garis cilik paket lan intensitas dhuwur nggawe pilihan sing tepat kanggo lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED, lampu latar lan sapiturute. Bagean iki duwe cetakan sikil sing kompatibel karo LED ukuran sing padha ing pasar saiki. Fitur ● Kasedhiya ing Putih Putih, Netral Putih lan Putih Warm ● Kromatici sing kompatibel karo ANSI ...
  • High-luminous effect three in one 5054 RGB Series

    Efek bercahaya dhuwur telu sajrone 5054 RGB Series

    Deskripsi Produk Paket RGB 5054 nduweni output intensitas efisiensi tinggi, konsumsi daya sithik, sudut pandang amba lan faktor bentuk kompak. Fitur kasebut nggawe paket iki dadi LED sing cocog kanggo macem-macem aplikasi cahya. Ukuran: 2,8 × 3.5mm / 5.0 × 5.0 mm Daya: 0,2W / 0,5W Fitur Utama ● Intensitas bercahaya tinggi lan efisiensi tinggi ● Kompatibel karo proses solder refow ● resistensi termal sing kurang ● Umur operasi sing dawa ● Sudut ndeleng amba ing 120 ° ● Silikon encapsul ...