• 2
  • 3
  • 1(1)
  • SMD1808 high-performance energy-saving device

    Piranti hemat energi kanthi kinerja dhuwur SMD1808

    Deskripsi Produk "Sumber lampu LED 1808 chip iki minangka piranti hemat energi kanthi performa tinggi. Reliabilitas tinggi, intensitas bercahaya tinggi, konsistensi padhange dhuwur, ukuran tampilan cilik. Cocog kanggo lampu latar LED, aplikasi indikasi alat elektronik, tampilan, ponsel produk digital, lsp. Produk kasebut ukurane padha karo 0603 seri lan desain PAD kompatibel karo iki. " Fitur Utama • Efisiensi tinggi • Reliabilitas dhuwur • Konsistensi warna dhuwur ...