• new2
  • 2020 Healthy light source leader – ShineOn goes with you

    Pimpinan sumber cahya sing sehat - ShineOn dadi kanca sampeyan

    Pimpinan sumber cahya sing sehat - sparkon bakal urip bareng sampeyan Taun 2020 wis nyekseni akeh alam majeure. Ing proses adaptasi maneh antarane manungsa lan alam, Pameran Lampu Internasional Guangzhou, sing wis ditundha meh telung wulan, ...
    Waca liyane
  • Application technology for 2018 magic lamp award

    Teknologi aplikasi kanggo penghargaan lampu sulap 2018

    Teknologi aplikasi kanggo penghargaan lampu sulap 2018 Titik inovasi utama produk seri suhu warna dimalase cahya Shineon: 1) Kombinasi teknologi CSP lan COB diadopsi. CSP lan chip cahya biru kuwalik rata-rata ...
    Waca liyane
  • International lighting exhibition in 2019

    Pameran lampu internasional ing taun 2019

    Pameran lampu internasional ing taun 2019 Wiwit tanggal 9 nganti 12 Juni 2019, Guangzhou nganakake Pameran Lampu Internasional ing Yuejiang St. Haizhu. Kasedhiya karo angka pengunjung sing wis tekan rekor dhuwur. Ekspo kasebut tetep dadi ...
    Waca liyane
  • Future agriculture—shineon horticulture lighting

    Pertanian mbesuk — pencahayaan hortikultura bersinar

    Pertanian ing mangsa ngarep - pencahayaan hortikultur bersinar Miturut Technavio, lembaga riset pasar, pasar global kanggo lampu pertumbuhan tanduran bakal ngluwihi $ 3 milyar ing taun 2020 lan bakal tuwuh ing tingkat pertumbuhan taunan senyawa 12% ing taun 2020, sing tegese ...
    Waca liyane
  • Shineon project signing ceremony was held in nanchang

    Upacara penandatanganan proyek Shineon dianakake ing nanchang

    Upacara penandatanganan proyek Shineon dianakake ing nanchang Ing tanggal 30 Juni, upacara penandatanganan nglumpukake akeh industri utama kanggo nandur modal ing Nanchang dianakake ing Qianhu State Guesthouse. Gubernur provinsi Liuqi, anggota panitia partai propinsi 、 rahasia ...
    Waca liyane