• 2
  • 3
  • 1(1)
  • High fidelity full spectrum Ra98 Kaleidolite series

    Seri Spektrum lengkap kesetiaan Ra98 Kaleidolite

    Deskripsi Produk Seri LED KaleidoliteTM (Ra = 98 ± 2, Rf> 90, Rg = 100 ± 2) duwe spektrum sing padha karo sumber cahya alami kaya srengenge lan cahya pijar, sing dilengkapi sifat unggul sing paling kasetyan, gamut warna sing amba lan warna jenuh dhuwur. Iki bisa ngasilake rendering warna kanthi akurat tanpa nggunakake efisiensi, linuwih, lan biaya lumen. Aplikasi kanggo lampu pendidikan lan komersial, toko eceran, galeri, rumah sakit uga lampu rumah tangga. Kunci ...