• 2
  • 3
  • 1(1)

Tipe LED Fleksibel Tape Dual Channel Warna Tunable

Aplikasi:


  • ● kamar turu ● Lampu Rumah Tangga
  • ● Restoran ● Lampu Komersial
  • ● Lampu Kantor ● Meja lan Ruang Tamu
  • ● Natal, Pesta Halloween
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Katrangan Produk

    Rentang palet warna Dual way dimmer yaiku 2700K-5700K. Produk kasebut umume digunakake kanggo aplikasi pencahayaan komersial lan atmosfer, lan tenaga utamane 6W-30W.
    Aplikasi: lampu komersial, kayata lampu sorot, lampu kilat, lampu sorot, lan acara liyane sing mbutuhake penyesuaian swasana, pasar perabotan omah - adhedhasar lampu sorot domestik, lampu lantai, lampu tembok, lampu meja samping lan sapanunggalane
    Tipe LED Fleksibel Tape Dual Channel Warna Tunable bisa digunakake kanggo Lampu cahya papan, lampu lantai, lampu tembok, lampu samping tempat tidur, lsp
    Driver saluran tunggal + TRIAC surup, owah-owahan CCT ing kisaran 2000K-3000K kanthi ngganti rasio saiki antarane rong sirkuit; Kurva peredupan niru lampu halogen ing ngisor surup; Versi murah kanggo nyetel langkah: kanthi catu daya sing bisa nyetel tuning kanggo ngalih ing antarane putih anget, putih netral lan putih adhem liwat a ngalih tombol siji normal.

    CCT 2700K : mung nyetir saluran putih anget;
    CCT 4000K : nganggo saluran putih-putih lan putih sing anget;
    CCT 5700K : mung ngeterake saluran putih sing adhem;

    Fitur Utama
    ● Indeks CRI / Rf / Rg dhuwur (TM-30-18)
    ● 2 tuning CCT sing bisa disetel saluran wiwit 2400K nganti 5000K
    ● Dawa roto maksimal 5 meter
    ● LED Spektrum Lengkap 2016
    ● Rating IP kasedhiya IP20
    ● Sertifikasi CE, ETL, UL, RoHS, GS
    ● Distribusi cahya seragam tanpa area peteng;
    ● dipercaya banget nganggo teknologi CSP lan Flip-chip;
    ● Penggantian gulung kanthi faktor bentuk COB utama;
    ● Sing duwe kompatibel lan optik wis siyap kasedhiya;
    ● Kurva peredupan disetel menyang lampu halogen kanthi dimmer TriAC kanggo seri saluran siji;
    ● Rentang sing bisa disetel warna jembar (2700-5700K) niru pangowahan CCT awan (saluran dobel).

    Nomer Produk Ukuran (mm) Min.Unit Tegangan Kekuwatan
    (W / m)
    CCT Quantity of LED Flux
    (lm / m)
    Khasiat
    (Aku / W)
    Jinis Rg Rf
    (V DC) (K) Ra
    LSN-10K5-2450-F-06K0-2016-24-B0 5080 * 10 12LED / 50mm 24 32 2400-5000 240LED / m 3000 93 95 102 95

    Cathetan: * Lumen (| m) diukur adhedhasar kaloro saluran kanthi kekuwatan - 3400K, mung kanggo referensi;


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita