• 2
  • 3
  • 1(1)
  • 5050 LED Bulb with High Temperature resistance

    Lampu LED 5050 kanthi resistensi Suhu Tinggi

    Deskripsi Produk Sumber Lampu LED 5050 iki minangka piranti efisiensi energi sing dhuwur sing bisa ngatasi arus termal lan nyetir sing dhuwur. Paket cilik lan intensitas dhuwur nggawe pilihan sing tepat kanggo lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED, lampu latar lan liya-liyane. LED Daya Putih kasedhiya ing sawetara suhu warna saka 3000K nganti 6500K. Bagean iki duwe cetakan sikil sing kompatibel karo LED ukuran sing padha ing pasar saiki. • Ukuran: 5.0 x 5.0 ...