• 2
  • 3
  • 1(1)
  • High reliability 3535 UVC LED light

    Keandalan dhuwur 3535 Lampu LED UVC

    Deskripsi Produk Sumber Lampu LED 3535 iki minangka piranti efisiensi energi sing dhuwur sing bisa ngatasi arus termal lan nyopir sing dhuwur. Sumber cahya LED Ultraviolet kanthi dawa gelombang wiwit 270nm nganti285nm. Bagean iki duwe cetakan sikil sing kompatibel karo LED ukuran sing padha ing pasar saiki. Ukuran: 3,5 x 3,5 mm Kandhel: 1,53 mm Fitur Utama ● Ketergantungan dhuwur ● LED UV jero kanthi dawa gelombang emisi antara-270nm nganti 285nm ● Kompatibel karo sol ...