• 2
  • 3
  • 1(1)
  • Big Power Aluminum Substrate COB-28AA LED Light

    Lampu LED Substrat Daya Besar COB-28AA Lampu LED

    Deskripsi Produk Sumber cahya COB minangka modul pemancar cahya sing pabrike nggabungake macem-macem chip LED langsung menyang landasan. Amarga sumber cahya COB nggunakake macem-macem chip LED sing dipasang langsung ing landasan disipasi panas, beda karo cara kemasan LED tradisional. Mula, ruangan sing dikepengini chip LED sawise kemasan chip pancen sithik, lan chip LED sing dipasang kanthi kenceng bisa nggedhekake luminesensi Cekap, mula nalika C ...