• 2
  • 3
  • 1(1)
  • High quality with better color rendering

    Kualitas tinggi kanthi rendering warna sing luwih apik

    Deskripsi Produk Seri sunlike kanthi CRI sing dhuwur lan kesetiaan dhuwur saka seri iki mulihake warna produk sing sejatine, lan cilaka cahya biru sing murah bisa nglindhungi mata lan pandangan. Kajaba iku, seri iki uga ngemot spektrum cahya ungu, sing nduweni peran sing apik banget lan efektif kanggo kebutuhan tanduran lan antibakteri. Fitur Utama ● Kasetyan warna dhuwur Rf ● Gamut warna sing bener ● Lampu proporsi cahya biru sing mbebayani Nomer Produk Nilai voltase [V] Dinilai saiki [mA] CC ...