• 2
  • 3
  • 1(1)
  • Full Spectrum Luminous Efficiency products

    Produk Efisiensi Luminous Spectrum Lengkap

    Deskripsi Produk Meja Lampu Meja Perlindhungan Mripat nyuda rasio cahya biru energi dhuwur gelombang cendhak kanthi ngisi cacat spektral cahya biru-pirus, sing bisa ngatasi kerusakan potensial retina mata lan nambah konsentrasi. Lan kinerja rendering warna sing dhuwur (Ra = 97 ± 2, Rf> 90, Rg = 100 ± 2) nggawe wong luwih kepenak lan luwih urip. Fitur Utama ● Keamanan mripat ● Indeks rendering warna dhuwur ● Ningkatake kesadharan lan fokus Nomer Produk R ...
  • High fidelity full spectrum Ra98 Kaleidolite series

    Seri Spektrum lengkap kesetiaan Ra98 Kaleidolite

    Deskripsi Produk Seri LED KaleidoliteTM (Ra = 98 ± 2, Rf> 90, Rg = 100 ± 2) duwe spektrum sing padha karo sumber cahya alami kaya srengenge lan cahya pijar, sing dilengkapi sifat unggul sing paling kasetyan, gamut warna sing amba lan warna jenuh dhuwur. Iki bisa ngasilake rendering warna kanthi akurat tanpa nggunakake efisiensi, linuwih, lan biaya lumen. Aplikasi kanggo lampu pendidikan lan komersial, toko eceran, galeri, rumah sakit uga lampu rumah tangga. Kunci ...
  • High TLCI index studio lighting

    Lampu studio indeks TLCI sing dhuwur

    Deskripsi Produk Seri LED pencahayaan studio (Ra = 98 ± 2, Rf> 90, Rg = 100 ± 2) kanthi CRI, kasetyan lan gamut warna kanthi dramatis sing bisa nambah tampilan obyek kanthi ngidini warna katon bening lan jelas nalika njupuk kamera. persiyapan. Indeks konsistensi cahya televisi sing apik njamin kinerja warna sing apik ing layar tampilan. Fitur Utama ● Indeks CRI / Rf / Rg Dhuwur (TM-30-15) ● R1-R15> 90 ● Indeks TLCI Nomer Produk Nomer Tegangan Dinilai saiki ...
  • High quality with better color rendering

    Kualitas tinggi kanthi rendering warna sing luwih apik

    Deskripsi Produk Seri sunlike kanthi CRI sing dhuwur lan kesetiaan dhuwur saka seri iki mulihake warna produk sing sejatine, lan cilaka cahya biru sing murah bisa nglindhungi mata lan pandangan. Kajaba iku, seri iki uga ngemot spektrum cahya ungu, sing nduweni peran sing apik banget lan efektif kanggo kebutuhan tanduran lan antibakteri. Fitur Utama ● Kasetyan warna dhuwur Rf ● Gamut warna sing bener ● Lampu proporsi cahya biru sing mbebayani Nomer Produk Nilai voltase [V] Dinilai saiki [mA] CC ...