• c5f8f01110

Nggunakake resep resep fosfor lan teknologi kemasan canggih, Shineon wis ngembangake telung produk seri LED spektrum lengkap. Teknologi kasebut ngidini kita insinyur lan nyetel SPD distribusi tenaga spektrum LED putih, supaya bisa entuk sumber cahya sing cocog banget kanggo macem-macem aplikasi.

Panliten nuduhake korélasi warna warna sumber lan siklus sirkadian manungsa. Nyetel warna kanggo kabutuhan lingkungan dadi luwih penting ing aplikasi pencahayaan bermutu. Spektrum cahya sing sampurna kudu nuduhake kualitas sing paling cedhak karo sinar matahari kanthi CRI sing dhuwur

Dawane gelombang UV saka 10nm nganti 400nm, lan dipérang dadi dawa gelombang sing beda: kurva uv titik ireng (UVA) ing 320 ~ 400nm; Sinar utawa perawatan ultraviolet eritema (UVB) ing 280 ~ 320nm; Sterilisasi Ultraviolet (UVC) ing pita 200 ~ 280nm; Kanggo kurva ultraviolet ozon (D) kanthi dawa gelombang 180 ~ 200nm.

Shineon nggunakake teknologi kemasan hermetik sing dhuwur, ngrancang rong seri sumber cahya LED ing hortikultura. Salah sijine yaiku seri paket monochrome nggunakake chip biru lan abang (3030 lan 3535 seri), lan liyane yaiku seri fosfor sing digegirake karo chip biru (3030 lan 5630 seri). Seri cahya monokromatik duwe kaunggulan efisiensi fluks foton sing dhuwur

Minangka bahan nano novel, titik-titik kuantum (QD) nduweni performa sing luar biasa amarga ukuran ukurane. Bentuk saka bahan iki bunder utawa kuasi-bola, lan dhiametere antara 2nm nganti 20nm. QD duwe akeh kaluwihan, kayata spektrum eksitasi spektrum, spektrum emisi sempit, gerakan Stoke gedhe, umur neon dawa lan apik 

Kanthi pangembangan teknologi tampilan, industri TFT-LCD, sing wis nguwasani industri tampilan sajrone puluhan taun, wis nantang banget. OLED wis mlebu produksi massal lan wis diadopsi ing bidang smartphone. Teknologi sing berkembang kaya MicroLED lan QDLED uga aktif.