• 2
  • 3
  • 1(1)
  • DOB Series with Bluetooth Mesh Technology

    Seri DOB kanthi Teknologi Bluetooth Mesh

    Deskripsi Produk ● Nyambung langsung karo voltase garis AC ● Khasiat lumen dhuwur ● Faktor daya> 0,95 lan kurang THD ● Kompatibel karo dimas ● Suwene umur Seri Bluetooth Mesh Seri Produk Ukuran Voltase Daya CCT Ra Lumen Efficacy Advantages (mm) (w ) (K) (lm) (lm / w) MDD-FOC4 φ150 120 15 3000 80 1550 103 ● Teknologi standar SIG-Mesh standar Bluetooth 5.0; ● Sambungake lan kontrol lampu liwat Aplikasi seluler; MDD-FOC5 ...