• 2
  • 3
  • 1(1)

2835 Lampu LED Kualitas Tinggi

Aplikasi:


  • • Lampu bohlam LED • Seri cahya Tabung LED
  • • Lampu panel datar • Lampu otomotif interior & eksterior
  • • Lampu maca • Lampu dekoratif lan lanskap
  • • Lampu mburi • Tandha tandha lan saluran
  • • Lampu arsitektur • Lampu dekorasi lan hiburan
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Katrangan Produk

    Sumber Lampu LED 2835 iki minangka piranti efisiensi energi sing dhuwur sing bisa ngatasi dhuwur
    termal lan saiki nyopir dhuwur. Ringkesan paket cilik lan intensitas dhuwur dadi pilihan sing cocog
    Lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED, lampu latar lan liya-liyane.

    LED Daya Putih kasedhiya ing sawetara suhu warna wiwit 2600K nganti 7000K.
    Bagean iki duwe cetakan sikil sing kompatibel karo LED ukuran sing padha ing pasar saiki.

    • Ukuran: 2,8 x 3,5 mm
    • Thinpackage, efisiensi bercahaya tinggi, tahan panas dhuwur; Proses diwasa, universalitas pasar dhuwur
    • Daya: 0,2W, 0,5W, 1W

    Fitur Utama:
    • Kasedhiya ing Putih Apik, Putih Netral lan
    • Werna Putih anget
    • Tong kromatisitas sing kompatibel karo ANSI
    • Intensitas bercahaya dhuwur lan efisiensi dhuwur
    • Kompatibel karo proses solder reflow
    • resistensi termal sing sithik
    • Umur operasi dawa
    • Sudut ndeleng amba ing 120 ° n enkapsulasi silikon
    • Ramah lingkungan, kepatuhan RoHS

    Nomer Produk

    Kandel

    Daya (W)

    Tegangan sing dirating [V]

    Dinilai saiki [mA]

    CCT (K)

    CRI

    Fluks bercahaya [lm]

    Khasiat Luminous

    [lm / W]

    Min

    Jinis

    Maks.

    Jinis

    Maks.

    Jinis

    Min

    Min

    Maks.

    Jinis

    2835A03-XXH02-1S-D3

    0,65-0,7 mm

    0,2

    2.8

    2.9

    3

    60

    150

    3000

    80

    26

    28

    155

    5000

    28

    30

    156

    2835A03-XXH02-1S-D4

    0,65-0,7 mm

    0,2

    2.8

    2.9

    3

    60

    150

    3000

    80

    28

    30

    156

    5000

    30

    32

    180

    2835A03-XXH05-2P-F6

    0.65-0.7mm

    0,5

    2.8

    2.9

    3

    150

    180

    3000

    80

    60

    65

    145

    5000

    65

    70

    155

    2835A03-XXH05-1S-F8

    0.65-0.7mm

    0,5

    3

    3.2

    3.3

    150

    180

    3000

    80

    65

    70

    140

    5000

    70

    75

    150

    2835A06-XXH10-2S-CT6

    0.63-0.65mm

    1

    6

    6.2

    6.4

    150

    150

    3000

    80

    130

    140

    145

    5000

    140

    150

    155

    2835A06-XXH10-2S2P-CT10

    0.63-0.65mm

    1

    5.6

    5.8

    6

    150

    150

    3000

    80

    135

    145

    160

    5000

    145

    155

    172

    2835A06-XXH10-2S2P-CT11

    0.63-0.65mm

    1

    5.6

    5.7

    5.8

    150

    150

    3000

    80

    145

    155

    175

    5000

    155

    165

    187

    2835A09-XXH10-3S-H18

    0,65-0,7 mm

    1

    8.8

    9.1

    9.4

    100

    120

    3000

    80

    130

    140

    150

    5000

    140

    150

    160

    2835A09-XXH10-3S-H11

    0,65-0,7 mm

    1

    8.8

    9.1

    9.4

    100

    120

    3000

    80

    135

    145

    155

    5000

    145

    155

    165

    Download minangka PDF


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Gegandhengan PRODUK