• ABOUT
  • Shineon selected as a 2013 red herring top100 global

    Shineon dipilih dadi top100 global herring abang 2013

    SANTA MONICA, Calif. — Tanggal - Red Herring ngumumake 100 Global Top kanggo ngakoni perusahaan swasta terkemuka saka Amerika Utara, Eropa, lan Asia dina iki, ngrayakake inovasi lan teknologi startup ing industri masing-masing.
    Waca liyane
  • Shineon awarded prize of national high-tech enterprise.

    Shineon dianugerahi hadiah perusahaan teknologi tinggi nasional.

    Ing wayah esuk tanggal 16 Maret, Konferensi Inovasi Kerja Ekonomi lan Teknologi 2019 dianakake dening Administrasi Zona Teknologi Tinggi Nanchang ing ruang audit cabang sekolah menengah ke-28 Nanchang. Konferensi kasebut ditujokake kanggo nyemak kanthi lengkap lan nyimpulake ...
    Waca liyane
  • 2011 global cleantech 100 award

    2011 penghargaan global cleantech 100

    Kanggo nduweni kualifikasi Global Cleantech 100, perusahaan kudu independen, golek bathi lan ora kacathet ing bursa saham utama. Ing taun iki, 8.312 perusahaan saka 80 negara sing nominasi, Shineon kalebu salah sawijine. Proses seleksi nggabungake data panliten Cleantech Group kanthi penilaian kualitatif saka nominasi ...
    Waca liyane