• 2
  • 3
  • 1(1)
  • Horticulture LED High Luminous Efficacy single color

    Hortikultura LED High Luminous Efficacy warna siji

    Deskripsi Produk Sumber Lampu LED 2835 iki minangka piranti efisiensi energi sing dhuwur sing bisa ngatasi arus termal lan nyetir sing dhuwur. Ringkesan paket cilik lan intensitas dhuwur dadi pilihan sing tepat kanggo lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED lan liya-liyane. Bagean iki duwe cetakan sikil sing kompatibel karo LED ukuran sing padha ing pasar saiki. Fitur Utama ● Efficacy Luminous High ● Relabilitas dhuwur ● Intensitas bercahaya dhuwur lan efisiensi tinggi ● Kompatibel karo ...