• 2
  • 3
  • 1(1)
  • Horticulture Lighting Fructus Mix Color

    Warna Campuran Fruktus Pencahayaan Hortikultura

    Deskripsi Produk Sumber Lampu LED 3030 iki minangka piranti efisiensi energi sing dhuwur sing bisa ngatasi arus termal lan nyetir sing dhuwur. Ringkesan paket cilik lan intensitas dhuwur dadi pilihan sing tepat kanggo lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED lan liya-liyane. Bagean iki duwe cetakan sikil sing kompatibel karo LED ukuran sing padha ing pasar saiki. Fitur Utama ● Cahaya putih PPF & PPF / W ● Dioptimalake kanggo cahya hortikultura efisiensi tinggi ● Luminou ...
  • Horticulture Lighting Mix Color General type

    Warna Campuran Lampu Hortikultura Jinis umum

    Deskripsi Produk Sumber Lampu LED 3030 iki minangka piranti efisiensi energi sing dhuwur sing bisa ngatasi arus termal lan nyetir sing dhuwur. Ringkesan paket cilik lan intensitas dhuwur dadi pilihan sing tepat kanggo lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED lan liya-liyane. Bagean iki duwe cetakan sikil sing kompatibel karo LED ukuran sing padha ing pasar saiki. Fitur Utama ● Cahaya putih PPF & PPF / W ● Dioptimalake kanggo cahya hortikultura efisiensi tinggi ● ...
  • Horticulture Lighting Grow seedings Mix Color

    Lampu Hortikultura Tuwuh wiji Campuran Werna

    Deskripsi Produk Sumber Lampu LED 3030 iki minangka piranti efisiensi energi sing dhuwur sing bisa ngatasi arus termal lan nyetir sing dhuwur. Ringkesan paket cilik lan intensitas dhuwur dadi pilihan sing tepat kanggo lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED lan liya-liyane. Bagean iki duwe cetakan sikil sing kompatibel karo LED ukuran sing padha ing pasar saiki. Fitur Utama ● Cahaya putih PPF & PPF / W ● Dioptimalake kanggo cahya hortikultura efisiensi tinggi ● ...
  • Horticulture Lighting Mix Color leafy vegetables

    Campuran Lampu Hortikultura Campuran sayuran godhong warna

    Deskripsi Produk "Sumber Cahaya LED 3030 iki minangka piranti efisiensi energi sing dhuwur sing bisa ngatasi arus termal lan nyetir sing dhuwur. Ringkesan paket cilik lan intensitas dhuwur dadi pilihan sing tepat kanggo lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED lan liya-liyane. Bagean iki duwe cetakan sikil sing kompatibel karo LED ukuran sing padha ing pasar saiki. " Fitur Utama ● Cahaya putih PPF & PPF / W ● Dioptimalake kanggo cahya hortikultura efisiensi tinggi ● ...