• 2
  • 3
  • 1(1)
  • Flexible LED Tape Constant Current Series

    Seri Lancar Tape LED sing Fleksibel

    Deskripsi Produk Kisaran palette warna sing kurang enak yaiku 2000K-3000K. Produk kasebut umume digunakake ing pasar omah, lan tenaga ing ngisor 20W. Iki minangka ganti langsung lampu bohlam tradisional lan lampu halogen. Aplikasi: pasar furnitur omah - adhedhasar lampu sorot domestik, lampu lantai, lampu tembok, lampu meja samping kamar lan sapanunggalane Fitur Utama ● Indeks CRI / Rf / Rg (TM-30-18) ● Dawa jangka maksimal 5 meter ● Spektrum Lengkap 2835 LED ● Seragam, l linear ...