• 2
  • 3
  • 1(1)

3030 Efisiensi bercahaya putih dhuwur Led

Aplikasi:


  • • Lampu panel datar • Lampu maca
  • • Lampu mburi • Tandha tandha lan saluran
  • • Lampu tabung LED • Lampu arsitektur
  • • Lampu bohlam LED • Lampu dekorasi lan hiburan
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Katrangan Produk

    Sumber Cahaya LED 3030 iki minangka piranti efisiensi energi sing dhuwur sing bisa ngatasi dhuwur termal lan saiki nyopir dhuwur.

    Ringkesan paket cilik lan intensitas dhuwur dadi pilihan sing cocog Lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED, lampu latar lan liya-liyane.

    LED Daya Putih kasedhiya ing sawetara suhu warna wiwit 2600K nganti 7000K.
    Bagean iki duwe cetakan sikil sing kompatibel karo umume ukuran LED sing padha ing pasar saiki.
    • Ukuran: 3,0 x 3,2 mm
    • Thinpackage, efisiensi bercahaya tinggi, tahan panas dhuwur; Proses diwasa, universalitas pasar dhuwur
    • Daya: 1W

    Fitur Utama:
    • Kasedhiya ing Putih Apik, Putih Netral lan
    • Werna Putih anget
    • Tong kromatisitas sing kompatibel karo ANSI
    • Intensitas bercahaya dhuwur lan efisiensi dhuwur
    • Kompatibel karo proses solder reflow
    • resistensi termal sing sithik
    • Umur operasi dawa
    • Sudut ndeleng amba ing 120 ° n enkapsulasi silikon
    • Ramah lingkungan, kepatuhan RoHS
    • Cocog kanggo kabeh proses SMT lan solder
    • Kasedhiya ing tape lan gulungan
    • Tingkat sensitivitas lembab: Level 4

    Nomer Produk

    Kandel

    Daya (W)

    Tegangan sing dirating [V]

    Dirating saiki

    CCT (K)

    CRI

    Fluks bercahaya

    Khasiat Luminous

    [mA]

    [lm]

    [lm / W]

    Min

    Jinis

    Maks.

    Jinis

    Maks.

    Jinis

    Min

    Min

    Maks.

    Jinis

    3030A06-XXH10-25-C4

    0,6mm

    1W

    5.8

    6.2

    6.4

    150

    200

    3000

    80

    130

    140

    150

    5000

    140

    150

    160

    3030A06-XXH10-252P-C8

    0,6mm

    1W

    5.5

    5.6

    5.8

    150

    300

    3000

    80

    140

    150

    173

    5000

    150

    160

    185

    3030A06-XXN10-252P-C9

    0,6mm

    1W

    5.5

    5.6

    5.8

    150

    300

    3000

    70

    145

    155

    178

    5000

    155

    165

    190

    3030A06-XXN10-252P-C10

    0,6mm

    1W

    5.5

    5.6

    5.8

    150

    300

    3000

    70

    155

    160

    185

    5000

    160

    170

    195

    Download minangka PDF


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Gegandhengan PRODUK