• 2
  • 3
  • 1(1)
  • COB -38AA High luminous efficacy with good quality

    COB -38AA Khasiat bercahaya tinggi kanthi kualitas apik

    Deskripsi Produk Sumber cahya COB minangka modul pemancar cahya sing pabrike nggabungake macem-macem chip LED langsung menyang landasan. Amarga sumber cahya COB nggunakake macem-macem chip LED sing dipasang langsung ing landasan disipasi panas, beda karo cara kemasan LED tradisional. Mula, papan sing dikepengini chip LED sawise kemasan chip pancen sithik, lan chip LED sing dipasang kanthi kenceng bisa nggedhekake luminesensi Cekap, mula nalika COB ...