• 2
  • 3
  • 1(1)
  • White SMD LED 4014 High Brightness

    Putih SMD LED 4014 Padhang Dhuwur

    Deskripsi Produk LED putih 4014 sing digawe nganggo chip biru lan fosfor. Teknologi kemasan proses sentrifugal tingkat lanjut, titik cahya sing seragam, kinerja anti-vulkanisasi sing apik banget, sesuai karo standar pengujian internasional Energy Energy Amerika Serikat; Paket kawat emas, produk kanthi pengaruh suhu dhuwur lan sithik (-40 ℃ / 30min ~ 125 ℃ / 3omin) uji coba reliabilitas 500 puteran, luwih dhuwur tinimbang uji reliabilitas industri sing ketat ...