• 2
  • 3
  • 1(1)
  • Fast curing efficiency 5054 UV LED

    Efisiensi ngobati cepet LED 5054 UV

    Deskripsi Produk Radiasi ultraviolet minangka salah sawijining radiasi elektromagnetik, sing ora bisa dideleng nanging bagean saka radiasi elektromagnetik kajaba cahya ungu sing katon. Rentang spektrum radiasi ultraviolet yaiku 100-380nm, lan sumber radiasi ultraviolet alami sing paling gedhe yaiku sinar matahari. Iki nduweni peranan penting ing urip ing Bumi, asring gumantung karo asile. Sumber sinar UV wis akeh digunakake ing pangatusan piring, cahya, nambani cahya lan peralatan liyane, ing PCB ...