• ABOUT

Shineon Technology Co., Ltd.

dwefrgr

ShineOn minangka paket LED global lan panyedhiya solusi modul utama kanggo lampu lan pasar tampilan. Didhisiki ing wulan Januari 2010. Didegake dening tim ahli industri optoelektronik sing duwe pengalaman ing perusahaan teknologi tinggi AS. ShineOn didhukung kanthi kuat dening Amerika Serikat lan perusahaan modal ventura Cina, kalebu usaha GSR, Capital Light Venture Lor, Mitra IDG-Accel lan Mayfield, lan uga didhukung pamrentah kotamadya Beijing.
ShineOn nggawe paket LED modul lan modul utama kanggo kinerja dhuwur, backlighting TV gamut warna sudhut lan sumber cahya linuwih sing efisien lan efisien. Paket SMD, COB, CSP, lan modul integral driver DOB wis digunakake dening akeh pelanggan TV lan lampu umum umum.

ShineOn wis entuk sertifikasi saka CNAS lan EPA kanggo laboratorium LM-80. Ngleksanakake sistem MES canggih lan ERP ing jalur produksi lan nggawe sistem manajemen kualitas sing ketat. Visi perusahaan yaiku nyedhiyakake solusi kompetitif kanggo pelanggan lan produk sing paling dipercaya, lan kanggo nambah nilai kanggo para pelanggan.
ShineOn dikenal minangka perusahaan Global Clean-tech 100 taun 2011, lan menangake Penghargaan Red 100 Herring Global 100. Iki uga dijenengi minangka Perusahaan Teknologi Tinggi Deloitte Top 50 Cepet ing China.

fefefe
fefefe

Sawise pirang-pirang taun ngembangake kanthi cepet, supaya bisa memenuhi permintaan pasar kanggo piranti lan modul optoelektronika bermutu, "Shineon (Nanchang) Technology Co., Ltd." didegaké ing Oktober 2017 ing Nanchang. Kita njupuk kauntungan saka r & D lan internasionalisasi Beijing, dikombinasikake karo kaluwihan regional lan industri Nanchang, nyepetake ekspansi skala produksi piranti kemasan optoelektronik lan komponen modul bermutu tinggi, kanggo memenuhi permintaan pelanggan domestik lan manca kanggo produk-produk berkualitas tinggi ShineOn.

Merek

Shineon - produsen paket lan modul LED sing misuwur ing saindenging jagad.

Kustomisasi

Gawe kemampuan pangaturan dhewe kanggo sarat sampeyan.

Pengalaman

10 taun terus ngembangake pengalaman ing industri paket lan modul LED.