• 2
  • 3
  • 1(1)
  • Flexible LED Tape Dual Channel Color Tunable Series

    Tipe LED Fleksibel Tape Dual Channel Warna Tunable

    Deskripsi Produk Kisaran warna palem warna Dual way dimmer yaiku 2700K-5700K. Produk kasebut umume digunakake kanggo aplikasi pencahayaan komersial lan atmosfer, lan tenaga utamane 6W-30W. Aplikasi: lampu komersial, kayata lampu sorot, lampu langit, lampu sorot, lan acara liyane sing mbutuhake penyesuaian swasana, pasar prabotan omah kayata lampu sorot domestik, lampu lantai, lampu tembok, lampu meja samping kamar lan sateruse Lampu Tape Dual Channel Tunabl. ..