• 2
  • 3
  • 1(1)
  • Full Spectrum Luminous Efficiency products

    Produk Efisiensi Luminous Spectrum Lengkap

    Deskripsi Produk Meja Lampu Meja Perlindhungan Mripat nyuda rasio cahya biru energi dhuwur gelombang cendhak kanthi ngisi cacat spektral cahya biru-pirus, sing bisa ngatasi kerusakan potensial retina mata lan nambah konsentrasi. Lan kinerja rendering warna sing dhuwur (Ra = 97 ± 2, Rf> 90, Rg = 100 ± 2) nggawe wong luwih kepenak lan luwih urip. Fitur Utama ● Keamanan mripat ● Indeks rendering warna dhuwur ● Ningkatake kesadharan lan fokus Nomer Produk R ...
  • COB MF-12SA/13SA/18SA single dimming series

    Seri redup tunggal COB MF-12SA / 13SA / 18SA

    Deskripsi Produk ● CCT: saka 1800K nganti 3000K / 2000K nganti 3200K ● 6 / 8.6 / 14 mm LES ● Nawakake CRI 90 ● Binning 3 langkah ● Voltase: 17.5V / 30V ● LM-80 Nomer Produk bersertifikat Tegangan permukaan Luminous. [K] [Im] [lm / w] [mA] Type.Vf [W] [mA] [W] (LES) (V) CCT @ Typ. Yen @ Typ. Yen Typ.lf Power Max. Yen Maks. Daya MF-12SA-1830-SS-A1C2-K7 8.6mm 30 92 1800 105 88 40 30 1.2 420 13.9 3000 1261 109 350 33 11.6 MF-13SA-1830-SS-5161-K7 6mm 17.5 92 1800 22 ...
  • 3030 High Luminous Efficiency white power Led

    3030 Efisiensi bercahaya putih dhuwur Led

    Deskripsi Produk Sumber Lampu LED 3030 iki minangka piranti efisiensi energi sing dhuwur sing bisa ngatasi arus termal lan nyetir sing dhuwur. Ringkesan paket cilik lan intensitas dhuwur dadi pilihan sing tepat kanggo lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED, lampu latar lan liya-liyane. LED Daya Putih kasedhiya ing sawetara suhu warna wiwit 2600K nganti 7000K. Bagean iki duwe cetakan sikil sing kompatibel karo umume ukuran LED sing padha ing pasar saiki. • Ukuran: 3,0 x ...
  • DOB Series with Bluetooth Mesh Technology

    Seri DOB kanthi Teknologi Bluetooth Mesh

    Deskripsi Produk ● Nyambung langsung karo voltase garis AC ● Khasiat lumen dhuwur ● Faktor daya> 0,95 lan kurang THD ● Kompatibel karo dimas ● Suwene umur Seri Bluetooth Mesh Seri Produk Ukuran Voltase Daya CCT Ra Lumen Efficacy Advantages (mm) (w ) (K) (lm) (lm / w) MDD-FOC4 φ150 120 15 3000 80 1550 103 ● Teknologi standar SIG-Mesh standar Bluetooth 5.0; ● Sambungake lan kontrol lampu liwat Aplikasi seluler; MDD-FOC5 ...
  • Horticulture LED High Photon Flux Efficiency single color

    Hortikultur LED Efisiensi Flux Flux Tinggi warna tunggal

    Deskripsi Produk ● Lampu Tabung LED ● Teluk Tinggi ● Cahaya Par ● Lampu Down P / N Tegangan listrik [V] Dinilai saiki [mA] Dawane Puncak (nm) Efisiensi Flux Foton (umol / l) Min. Jinis Maks. Jinis Maks. Jinis Jinis. @ 350mA MOH3535-PL-R660-A 1.9 2.1 2.3 350 700 660 3 MOH3535-PL-R660-B 1.9 2.1 2.3 350 700 660 3.7 MOH3535-PL-B450-A 1.9 2.1 2.3 350 700 450 2.5 MOH3535-PL- FR730-A 1.9 2.1 2.3 350 700 730 3
  • Flip-Chip technology SMD DOB series

    Teknologi Flip-Chip seri SMD DOB

    Keterangan Produk Jenis Model Model Ukuran Daya Tegangan CCT Ra PF Lumen Efficacy Advantages (mm) (Vac) (W) (lm) (lm / W) MDD DOB MDD-AOC2-300-H-L12D 100 120 12.5 300OK Ra80> 0.95 1250 100 Nyambung langsung menyang voltase garis AC Efisiensi lumen tinggi Faktor daya sing apik banget lan kurang THD MDD-AOC2-300-S-L12D 100 120 12.5 300OK Ra90> 0.95 1060 85 Dimas Triac tundhuk karo NEMA SSL-7A MDD-AOC2-300-H- L15D 100 ...
  • Flexible LED Tape Dual Channel Color Tunable Series

    Tipe LED Fleksibel Tape Dual Channel Warna Tunable

    Deskripsi Produk Kisaran warna palem warna Dual way dimmer yaiku 2700K-5700K. Produk kasebut umume digunakake kanggo aplikasi pencahayaan komersial lan atmosfer, lan tenaga utamane 6W-30W. Aplikasi: lampu komersial, kayata lampu sorot, lampu langit, lampu sorot, lan acara liyane sing mbutuhake penyesuaian swasana, pasar prabotan omah kayata lampu sorot domestik, lampu lantai, lampu tembok, lampu meja samping kamar lan sateruse Lampu Tape Dual Channel Tunabl. ..
  • Horticulture Lighting Fructus Mix Color

    Warna Campuran Fruktus Pencahayaan Hortikultura

    Deskripsi Produk Sumber Lampu LED 3030 iki minangka piranti efisiensi energi sing dhuwur sing bisa ngatasi arus termal lan nyetir sing dhuwur. Ringkesan paket cilik lan intensitas dhuwur dadi pilihan sing tepat kanggo lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED lan liya-liyane. Bagean iki duwe cetakan sikil sing kompatibel karo LED ukuran sing padha ing pasar saiki. Fitur Utama ● Cahaya putih PPF & PPF / W ● Dioptimalake kanggo cahya hortikultura efisiensi tinggi ● Luminou ...
  • Horticulture Lighting Mix Color General type

    Warna Campuran Lampu Hortikultura Jinis umum

    Deskripsi Produk Sumber Lampu LED 3030 iki minangka piranti efisiensi energi sing dhuwur sing bisa ngatasi arus termal lan nyetir sing dhuwur. Ringkesan paket cilik lan intensitas dhuwur dadi pilihan sing tepat kanggo lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED lan liya-liyane. Bagean iki duwe cetakan sikil sing kompatibel karo LED ukuran sing padha ing pasar saiki. Fitur Utama ● Cahaya putih PPF & PPF / W ● Dioptimalake kanggo cahya hortikultura efisiensi tinggi ● ...
  • Horticulture Lighting Grow seedings Mix Color

    Lampu Hortikultura Tuwuh wiji Campuran Werna

    Deskripsi Produk Sumber Lampu LED 3030 iki minangka piranti efisiensi energi sing dhuwur sing bisa ngatasi arus termal lan nyetir sing dhuwur. Ringkesan paket cilik lan intensitas dhuwur dadi pilihan sing tepat kanggo lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED lan liya-liyane. Bagean iki duwe cetakan sikil sing kompatibel karo LED ukuran sing padha ing pasar saiki. Fitur Utama ● Cahaya putih PPF & PPF / W ● Dioptimalake kanggo cahya hortikultura efisiensi tinggi ● ...
  • Horticulture Lighting Mix Color leafy vegetables

    Campuran Lampu Hortikultura Campuran sayuran godhong warna

    Deskripsi Produk "Sumber Cahaya LED 3030 iki minangka piranti efisiensi energi sing dhuwur sing bisa ngatasi arus termal lan nyetir sing dhuwur. Ringkesan paket cilik lan intensitas dhuwur dadi pilihan sing tepat kanggo lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED lan liya-liyane. Bagean iki duwe cetakan sikil sing kompatibel karo LED ukuran sing padha ing pasar saiki. " Fitur Utama ● Cahaya putih PPF & PPF / W ● Dioptimalake kanggo cahya hortikultura efisiensi tinggi ● ...
  • New Technology IR VCSEL for Sensing

    Teknologi anyar IR VCSEL kanggo Sensing

    Deskripsi Produk Tabung pemancar inframerah (IR LED) uga diarani diode emitting infrared, sing kalebu ing kategori diode LED. Iki minangka piranti pemancar cahya sing bisa langsung ngonversi energi listrik dadi cahya infra merah (cahya sing ora kasat mata) lan sumunar. Umume digunakake ing macem-macem switch fotoelektrik, layar tutul lan sirkuit pemancar remot. Struktur lan prinsip tabung pemancar inframerah padha karo diod pemancar cahya ...