• ABOUT

Tim Manajemen

CEO: Frank Fan
Ph.D., Universitas Maryland, mantan peneliti ing Bell LABS, mantan direktur pemasaran Finisar

CTO: Jay Liu
Ph.D., Universitas Illinois, AS. Mantan peneliti Riset Bell Laboratory, mantan direktur R&D Luminus Device

Wakil Manajer Umum: Bill Zhu
Gelar master, Universitas New Mexico State, USA. Mantan insinyur Jaringan Nortel, tilas R&D chip Luminus Device

Wakil Manajer Umum: Guoxi Sun
Gelar master, Universitas Maryland, AS. Mantan insinyur saka Coming, Network Nortel, spesialis kemasan lan keandalan VCSEL

Sarjana Sinau
Pakar Teknis Senior

Anggota tim inti ShineOn sacara kolektif duwe luwih saka 100 pengalaman teknis lan manajemen taun ing bidang optoelektronik, lan biyen dadi ahli teknis senior utawa manajer level tinggi ing perusahaan optoelektronik utama AS, lan kalebu Nortel, Lumileds, Luminus, Ciena , Finisar, Inphi, Corning, lsp. Saiki ShineOn duwe sawetara anggota sing gelar PhD lan gelar MS saka universitas AS sing misuwur.
ShineOn uga duwe luwih saka 10 PhD utawa lulusan Master saka universitas Cina sing misuwur. Anggota tim lokal minangka pimpinan teknis lan ahli saka perusahaan multinasional sing misuwur kayata Liteon, semikonduktor Seoul, Everlight, Samsung lsp, nggawa pengalaman manajemen produksi sing apik, pengalaman kontrol kualitas lan proses.