• 2
  • 3
  • 1(1)
  • COB MF-12SA/13SA/18SA single dimming series

    Seri redup tunggal COB MF-12SA / 13SA / 18SA

    Deskripsi Produk ● CCT: saka 1800K nganti 3000K / 2000K nganti 3200K ● 6 / 8.6 / 14 mm LES ● Nawakake CRI 90 ● Binning 3 langkah ● Voltase: 17.5V / 30V ● LM-80 Nomer Produk bersertifikat Tegangan permukaan Luminous. [K] [Im] [lm / w] [mA] Type.Vf [W] [mA] [W] (LES) (V) CCT @ Typ. Yen @ Typ. Yen Typ.lf Power Max. Yen Maks. Daya MF-12SA-1830-SS-A1C2-K7 8.6mm 30 92 1800 105 88 40 30 1.2 420 13.9 3000 1261 109 350 33 11.6 MF-13SA-1830-SS-5161-K7 6mm 17.5 92 1800 22 ...
  • Aluminum Substrate COB-13AA Spot light LED

    LED Substrat Aluminium COB-13AA Lampu spot

    Deskripsi Produk Sumber cahya COB minangka modul pemancar cahya sing pabrike nggabungake macem-macem chip LED langsung menyang landasan. Amarga sumber cahya COB nggunakake macem-macem chip LED sing dipasang langsung ing landasan disipasi panas, beda karo cara kemasan LED tradisional. Mula, ruangan sing dikepengini chip LED sawise kemasan chip pancen sithik, lan chip LED sing dipasang kanthi kenceng bisa nggedhekake luminesensi Cekap, mula nalika C ...
  • Aluminum Substrate COB-19AA High reliability LED light

    Substrat Aluminium COB-19AA Lampu LED linuwih

    Deskripsi Produk Sumber cahya COB minangka modul pemancar cahya sing pabrike nggabungake macem-macem chip LED langsung menyang landasan. Amarga sumber cahya COB nggunakake macem-macem chip LED sing dipasang langsung ing landasan disipasi panas, beda karo cara kemasan LED tradisional. Mula, ruangan sing dikepengini chip LED sawise kemasan chip pancen sithik, lan chip LED sing dipasang kanthi kenceng bisa nggedhekake luminesensi Cekap, mula nalika C ...
  • Big Power Aluminum Substrate COB-28AA LED Light

    Lampu LED Substrat Daya Besar COB-28AA Lampu LED

    Deskripsi Produk Sumber cahya COB minangka modul pemancar cahya sing pabrike nggabungake macem-macem chip LED langsung menyang landasan. Amarga sumber cahya COB nggunakake macem-macem chip LED sing dipasang langsung ing landasan disipasi panas, beda karo cara kemasan LED tradisional. Mula, ruangan sing dikepengini chip LED sawise kemasan chip pancen sithik, lan chip LED sing dipasang kanthi kenceng bisa nggedhekake luminesensi Cekap, mula nalika C ...
  • COB -38AA High luminous efficacy with good quality

    COB -38AA Khasiat bercahaya tinggi kanthi kualitas apik

    Deskripsi Produk Sumber cahya COB minangka modul pemancar cahya sing pabrike nggabungake macem-macem chip LED langsung menyang landasan. Amarga sumber cahya COB nggunakake macem-macem chip LED sing dipasang langsung ing landasan disipasi panas, beda karo cara kemasan LED tradisional. Mula, papan sing dikepengini chip LED sawise kemasan chip pancen sithik, lan chip LED sing dipasang kanthi kenceng bisa nggedhekake luminesensi Cekap, mula nalika COB ...
  • COB dual dimming series

    Seri redup ganda COB

    Deskripsi Produk ● CCT: saka 2700K nganti 5700K ● 6 / 8.9 / 12/19 mm LES ● Penawaran CRI 90 ● Binning 3 langkah ● Tegangan: 9V / 36V ● LM-80 Produk Nomer Luminous (LES) sing disertifikasi Type.Ra [ K] [Im] [lm / w] [mA] [mA] Type.Vf [W] [mA] [W] CCT @ Type. Yen @ Typ. Yen Typ.lf (CC) Type.lf (WW) Daya Maks. Yen Maks. Kekuatan MF-13DA-2757-5S-3232-K7 6mm 92 2700 571 91 100 600 9 6.3 800 7.2 5700 704 112 670 30 MF-15DA-2757-SS-C1C1-K7 8.9mm 92 2700 1156 89 50 300 36 12.6 420 15.1 5700 1418 109 335 ...