• 2
  • 3
  • 1(1)
  • 2835 High Quality LED Light

    2835 Lampu LED Kualitas Tinggi

    Deskripsi Produk Sumber Lampu LED 2835 iki minangka piranti efisiensi energi sing dhuwur sing bisa ngatasi arus termal lan nyetir sing dhuwur. Ringkesan paket cilik lan intensitas dhuwur dadi pilihan sing tepat kanggo lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED, lampu latar lan liya-liyane. LED Daya Putih kasedhiya ing sawetara suhu warna wiwit 2600K nganti 7000K. Bagean iki duwe cetakan sikil sing kompatibel karo LED ukuran sing padha ing pasar saiki. • Ukuran: 2,8 x 3 ....
  • 2835 High efficiency LED light

    2835 Lampu LED efisiensi tinggi

    Deskripsi Produk Sumber Lampu LED 2835 iki minangka piranti efisiensi energi sing dhuwur sing bisa ngatasi arus termal lan nyetir sing dhuwur. Ringkesan paket cilik lan intensitas dhuwur dadi pilihan sing tepat kanggo lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED, lampu latar lan liya-liyane. LED Daya Putih kasedhiya ing sawetara suhu warna wiwit 2600K nganti 7000K. Bagean iki duwe cetakan sikil sing kompatibel karo LED ukuran sing padha ing pasar saiki. • Ukuran: 2,8 x ...