• 2
  • 3
  • 1(1)
  • High light efficiency with lens 2835 UVA series

    Efisiensi cahya dhuwur kanthi lensa 2835 seri UVA

    Deskripsi Produk Radiasi ultraviolet minangka salah sawijining radiasi elektromagnetik, sing ora bisa dideleng nanging bagean saka radiasi elektromagnetik kajaba cahya ungu sing katon. Rentang spektrum radiasi ultraviolet yaiku 100-380nm, lan sumber radiasi ultraviolet alami sing paling gedhe yaiku sinar matahari. Iki nduweni peranan penting ing urip ing Bumi, asring gumantung karo asile. Sumber sinar UV wis akeh digunakake ing pangatusan piring, cahya, ngobati cahya lan peralatan liyane, ing ...
  • Fast curing efficiency 5054 UV LED

    Efisiensi ngobati cepet LED 5054 UV

    Deskripsi Produk Radiasi ultraviolet minangka salah sawijining radiasi elektromagnetik, sing ora bisa dideleng nanging bagean saka radiasi elektromagnetik kajaba cahya ungu sing katon. Rentang spektrum radiasi ultraviolet yaiku 100-380nm, lan sumber radiasi ultraviolet alami sing paling gedhe yaiku sinar matahari. Iki nduweni peranan penting ing urip ing Bumi, asring gumantung karo asile. Sumber sinar UV wis akeh digunakake ing pangatusan piring, cahya, nambani cahya lan peralatan liyane, ing PCB ...
  • High reliability 3535 UVC LED light

    Keandalan dhuwur 3535 Lampu LED UVC

    Deskripsi Produk Sumber Lampu LED 3535 iki minangka piranti efisiensi energi sing dhuwur sing bisa ngatasi arus termal lan nyopir sing dhuwur. Sumber cahya LED Ultraviolet kanthi dawa gelombang wiwit 270nm nganti285nm. Bagean iki duwe cetakan sikil sing kompatibel karo LED ukuran sing padha ing pasar saiki. Ukuran: 3,5 x 3,5 mm Kandhel: 1,53 mm Fitur Utama ● Ketergantungan dhuwur ● LED UV jero kanthi dawa gelombang emisi antara-270nm nganti 285nm ● Kompatibel karo sol ...