• 2
  • 3
  • 1(1)
  • High-luminous effect 2835 RGB single color Series

    Efek bercahaya tinggi 2835 RGB warna siji Series

    Deskripsi Produk Sumber Lampu LED 2835 iki minangka piranti efisiensi energi sing dhuwur sing bisa ngatasi arus termal lan nyetir sing dhuwur. Garis cilik paket lan intensitas dhuwur nggawe pilihan sing tepat kanggo lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED, lampu latar lan sapiturute. Bagean iki duwe cetakan sikil sing kompatibel karo LED ukuran sing padha ing pasar saiki. Fitur ● Kasedhiya ing Putih Putih, Netral Putih lan Putih Warm ● Kromatici sing kompatibel karo ANSI ...