• 2
  • 3
  • 1(1)
  • Flexible LED Tape Dual Channel Color Tunable Series

    Tipe LED Fleksibel Tape Dual Channel Warna Tunable

    Deskripsi Produk Kisaran warna palem warna Dual way dimmer yaiku 2700K-5700K. Produk kasebut umume digunakake kanggo aplikasi pencahayaan komersial lan atmosfer, lan tenaga utamane 6W-30W. Aplikasi: lampu komersial, kayata lampu sorot, lampu langit, lampu sorot, lan acara liyane sing mbutuhake penyesuaian swasana, pasar prabotan omah kayata lampu sorot domestik, lampu lantai, lampu tembok, lampu meja samping kamar lan sateruse Lampu Tape Dual Channel Tunabl. ..
  • DC LED Module

    Modul LED DC

    Deskripsi Produk Produk modul lampu ShineOn adhedhasar solusi drive IC dhewe. Formulir produk kalebu produk SMD DOB biasa, seri produk seri AC-COB. Nggunakake skema drive linear, kanthi titik karakteristik lampu kilat frekuensi sing kurang dimmable. Produk seri AC-COB sing nggabungake teknologi COB flip-chip lan teknologi modul AC duwe kaluwihan independen ShineOn, bisa digunakake minangka produk utama kanggo nguatake jangkoan pasar. Solusi lampu kilat frekuensi rendah ...
  • Flexible LED Tape Constant Current Series

    Seri Lancar Tape LED sing Fleksibel

    Deskripsi Produk Kisaran palette warna sing kurang enak yaiku 2000K-3000K. Produk kasebut umume digunakake ing pasar omah, lan tenaga ing ngisor 20W. Iki minangka ganti langsung lampu bohlam tradisional lan lampu halogen. Aplikasi: pasar furnitur omah - adhedhasar lampu sorot domestik, lampu lantai, lampu tembok, lampu meja samping kamar lan sapanunggalane Fitur Utama ● Indeks CRI / Rf / Rg (TM-30-18) ● Dawa jangka maksimal 5 meter ● Spektrum Lengkap 2835 LED ● Seragam, l linear ...