• 2
  • 3
  • 1(1)
  • 3030 High Luminous Efficiency white power Led

    3030 Efisiensi bercahaya putih dhuwur Led

    Deskripsi Produk Sumber Lampu LED 3030 iki minangka piranti efisiensi energi sing dhuwur sing bisa ngatasi arus termal lan nyetir sing dhuwur. Ringkesan paket cilik lan intensitas dhuwur dadi pilihan sing tepat kanggo lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED, lampu latar lan liya-liyane. LED Daya Putih kasedhiya ing sawetara suhu warna wiwit 2600K nganti 7000K. Bagean iki duwe cetakan sikil sing kompatibel karo umume ukuran LED sing padha ing pasar saiki. • Ukuran: 3,0 x ...