• 2
  • 3
  • 1(1)

Keandalan dhuwur 3535 Lampu LED UVC

Aplikasi:


  • ● Sterilisasi banyu ● sterilisasi permukaan
  • ● Kebersihan pribadi ● Piranti portebel
  • ● Disinfeksi udhara
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Katrangan Produk

    Sumber Lampu LED 3535 iki minangka piranti efisiensi energi sing dhuwur sing bisa ngatasi arus termal lan nyetir sing dhuwur banget. Sumber cahya LED Ultraviolet kanthi dawa gelombang wiwit 270nm nganti285nm. Bagean iki duwe cetakan sikil sing kompatibel karo LED ukuran sing padha ing pasar saiki.
    Ukuran: 3,5 x 3,5 mm
    Kandel: 1,53 mm

    Fitur Utama
    ● Ketergantungan sing dhuwur
    ● LED UV jero kanthi dawa gelombang emisi antara-270nm nganti 285nm
    ● Kompatibel karo proses solder reflow
    ● Kompatibel karo proses solder reflow
    ● Aplikasi linuwih
    ● LED UV jero kanthi dawa gelombang emisi antara 270nm nganti 285nm
    ● Kompatibel karo proses solder reflow
    ● resistensi termal sing sithik /
    ● Sudut ndeleng amba ing 120 °
    ● Proteksi ESD sing unggul
    ● Ramah lingkungan, tundhuk RoHS

    Nomer Produk Kandel Ratedvoltage
    (v)
    Ratedcurrent saiki
    (ma)
    Panjang gelombang puncak
    (nm)
    Flux sumringah
    (mw)
    Ndeleng Angle
    2θ1 / 2
    Min Jinis Maks. Jinis Maks. Jinis Min Jinis Jinis
    YM36UVC02-002 1,53mm 5 6 7 20 100 275 1 2 120
    YM36UVC02-003 5 6 7 20 100 275 1 2 120
    3 3.2 3.4 20 120 400 15 25

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita