• 2
  • 3
  • 1(1)

Campuran Lampu Hortikultura Campuran sayuran godhong warna

Aplikasi:


  • ● Lampu Tabung LED ● Teluk Dhuwur
  • ● Par Cahya ● Lampu Padhang
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Katrangan Produk

    Sumber Cahaya LED 3030 iki minangka piranti efisiensi energi sing dhuwur sing bisa ngatasi arus listrik lan termal sing dhuwur. Ringkesan paket cilik lan intensitas dhuwur dadi pilihan sing tepat kanggo lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED lan liya-liyane.

    Bagean iki duwe cetakan sikil sing kompatibel karo LED ukuran sing padha ing pasar saiki.

    Fitur Utama
    ● Cahaya putih ing ndhuwur PPF & PPF / W
    ● Dioptimalake kanggo cahya hortikultura sing efisiensi dhuwur
    ● Efisiensi Luminous Dhuwur
    ● Ketergantungan sing dhuwur
    ● Intensitas bercahaya dhuwur lan efisiensi dhuwur
    ● Kompatibel karo proses solder reflow
    ● resistensi termal sing sithik
    ● Umur operasi dawa
    ● Sudut ndeleng amba ing 120 °
    ● Enkapsulasi silikon
    ● Ramah lingkungan, tundhuk RoHS

    P / N

    Tegangan (V)

    Dinilai saiki (mA)

    Efisiensi Flux Photon
    PPF / W (μmol /)

    Rasio spektral / dawa gelombang

    Min

    Jinis

    | Maks.

    | Jinis

    Maks.

    SOH3030-PL-DS-1

    2.7

    2.9

    3.1

    300

    360

    > 2.0

    B: G: R = 2: 1: 6

    STH3030-PL-AS

    8.4

    8.6

    8.8

    100

    120

    > 2.3

    B: G: R = 2: 1: 8

    STH3030-PL-OWox-A

    8.4

    8.6

    8.8

    100

    120

    > 2.3

    B: R = 1: 4


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita