• 2
  • 3
  • 1(1)

Efisiensi ngobati cepet LED 5054 UV

Aplikasi:


  • ● Lampu kuku ● Lampu nyamuk
  • ● Lampu bohlam ● Curing cahya
  • ● Detektor dhuwit ● Lampu panggung
  • ● Lampu klambi ● Lampu sterilisasi
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Katrangan Produk

    Radiasi ultraviolet minangka salah sawijining radiasi elektromagnetik, sing ora bisa dideleng nanging bagean saka radiasi elektromagnetik kajaba cahya ungu sing katon. Rentang spektrum radiasi ultraviolet yaiku 100-380nm, lan sumber radiasi ultraviolet alami sing paling gedhe yaiku sinar matahari. Iki nduweni peranan penting ing urip ing Bumi, asring gumantung karo asile.
    Sumber cahya UV wis akeh digunakake ing pangatusan piring, cahya, nambani cahya lan peralatan liyane, ing industri PCB, peralatan pajanan (pendinginan banyu, pendinginan udara) lan peralatan fiksasi sinar UV luwih ora bisa dipisahake saka aplikasi sumber cahya UV, yaiku kualitas langsung nemtokake kualitas produk rampung PCB, sumber cahya UV minangka aksesoris inti saka peralatan kasebut. Ana macem-macem jinis sumber sinar UV, sing ditrapake kanggo macem-macem industri miturut pamisahan spektral sing beda.
    ● Ukuran: 5.0x 5.4 mm
    ● Kandel: 3,1 mm
    ● Daya: 1W

    Fitur Utama
    ● Daya dhuwur, efisiensi ngobati kanthi cepet
    ● Sudut Cilik
    ● Lampu putih ora bisa nglirwakake
    ● 365-405nm dawane gelombang.
    ● Sambungan seri lan paralel opsional

    Nomer Produk Kandel Ratedvoltage
    (v)
    Ratedcurrent saiki
    (ma)
    Panjang gelombang puncak
    (nm)
    RadiantFlux
    (mw)
    NdelengAngle
    2θ1 / 2
    Min Jinis Maks. Jinis Maks. Jinis Min Jinis Jinis
    5054U03-10C65D60-XXPX-XXX 3.1mm 3.4 3.6 3.8 180 300 368 200 300 120
    395
    5054UO7-10C65D60-XXSX-XXX 6.8 7 7.2 80 150 368 200 300 120
    395

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Gegandhengan PRODUK