• 2
  • 3
  • 1(1)

Efisiensi cahya dhuwur kanthi lensa 2835 seri UVA

Aplikasi:


  • ● Lampu kuku ● Lampu nyamuk
  • ● Sumber cahya ● Detektor dhuwit
  • ● Lampu panggung ● Lampu klambi
  • ● Lampu sterilisasi
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Katrangan Produk

    Radiasi ultraviolet minangka salah sawijining radiasi elektromagnetik, sing ora bisa dideleng nanging bagean saka radiasi elektromagnetik kajaba cahya ungu sing katon. Rentang spektrum radiasi ultraviolet yaiku 100-380nm, lan sumber radiasi ultraviolet alami sing paling gedhe yaiku sinar matahari. Iki nduweni peranan penting ing urip ing Bumi, asring gumantung karo asile.
    Sumber cahya UV wis akeh digunakake ing pangatusan piring, cahya, nambani cahya lan peralatan liyane, ing industri PCB, peralatan pajanan (pendinginan banyu, pendinginan udara) lan peralatan fiksasi sinar UV luwih ora bisa dipisahake saka aplikasi sumber cahya UV, yaiku kualitas langsung nemtokake kualitas produk rampung PCB, sumber cahya UV minangka aksesoris inti saka peralatan kasebut. Ana macem-macem jinis sumber sinar UV, sing ditrapake kanggo macem-macem industri miturut pamisahan spektral sing beda.
    Sumber cahya LED 2835 minangka piranti hemat energi kanthi kinerja dhuwur sing bisa ngatasi arus panas lan arus drive sing gedhe. Ukuran cilik, kekuatan dhuwur, minangka pilihan lampu kuku LED, lampu nyamuk LED, lampu LED, ngobati, lsp.
    Sumber cahya LED Ungu kanthi dawa gelombang wiwit 365nm nganti385nm. Bagean iki duwe cetakan sikil sing kompatibel karo sebagian besar ukuran LED sing padha ing pasar saiki.
    Ukuran: 2,8x 3,5 mm
    Kekandelan: 0.7mm; 1,65 mm
    Daya: 0,5W

    Fitur Utama
    ● Keahlian Int sing padhang banget lan efisiensi dhuwur
    ● Aman mripat, dawane dawa 405nm
    ● Daya dhuwur, efisiensi ngobati kanthi cepet
    ● Cahya UV surya, dawane dawa 365 395nm
    ● Sudut Cilik, daya dhuwur
    ● resistensi termal sing sithik
    ● Umur operasi dawa
    ● Sudut ndeleng amba ing 120 °
    ● Enkapsulasi silikon
    ● Ramah lingkungan, tundhuk RoHS

    Nomer Produk Kandel Ratedvoltage
    (v)
    Ratedcurrent saiki
    (ma)
    Panjang gelombang puncak
    (nm)
    Flux sumringah
    (mw)
    Ndeleng Angle
    2θ1 / 2
    Min Jinis Maks. Jinis Maks. Jinis Min Jinis Jinis
    2835U03-05C65D12-
    XXXX-XXX
    0,7mm 3.4 3.6 3.8 60 80 365 40 80 120
    2835003-05C85D12-
    XXXX-XXX
    3.2 3.4 3.6 60 80 385 40 80 120
    2835U03-05C95D12-
    XXX-XXX
    3.2 3.4 3.6 60 80 395 40 80 120
    2835U03-05D05D12-
    XXXX - XXX
    3.2 3.4 3.6 60 80 405 40 80 120
    2835UO3-05C65D12-
    xxXX-xXX
    1,65mm 3.4 3.6 3.8 80 150 365 120 200 120
    2835U03-05C85D12-
    xXXX-xXX
    3.4 3.6 3.8 8o 150 385 150 250 120
    2835U03-05C95D12-
    xXXX-xXX
    3.4 3.6 3.8 80 150 395 150 250 120
    2835UO3-05D05D12-
    xxXX-xXX
    3.4 3.6 3.8 80 150 405 150 250 120

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Gegandhengan PRODUK