• 2
  • 3
  • 1(1)

Hortikultura LED High Luminous Efficacy warna siji

Aplikasi:


  • • Lampu mati • Lampu kantor
  • • Lampu jalan • Lampu bohlam ruangan
  • • Teluk dhuwur • Lampu pameran
  • • Lampu Dinding • Lampu bisnis
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Katrangan Produk

    Sumber Cahaya LED 2835 iki minangka piranti efisiensi energi sing dhuwur sing bisa ngatasi arus listrik lan termal sing dhuwur. Ringkesan paket cilik lan intensitas dhuwur dadi pilihan sing tepat kanggo lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED lan liya-liyane.
    Bagean iki duwe cetakan sikil sing kompatibel karo LED ukuran sing padha ing pasar saiki.
    Fitur Utama
    ● Efisiensi Luminous Dhuwur
    ● Ketergantungan sing dhuwur
    ● Intensitas bercahaya dhuwur lan efisiensi dhuwur
    ● Kompatibel karo proses solder reflow
    ● resistensi termal sing sithik
    ● Umur operasi dawa
    ● Sudut ndeleng amba ing 120 °
    ● Enkapsulasi silikon
    ● Ramah lingkungan, tundhuk RoHS

    Nomer Produk Ratedvoltage [V] | Ratedcurrent saiki [mA] Pucuk
    Dawane gelombang [nm]
    Luminousflux [m] Khasiat Luminous
    [Aku / W]
    Min Jinis Maks. Jinis Maks.
    SSW2835-B450-H 5.6 5.8 6 60 80 452 7 20
    SSW2835-G525-H 5.6 5.8 6 60 80 525 71 200
    SSW2835-0585-H 5.6 5.8 6 60 80 584 53 151
    SSW2835-0620-H 5.6 5.8 6 60 80 614 27 77
    SSW2835-R650-H 5.6 5.8 6 60 80 648 I1 33
    3V / 9V / 18V / 36Vtypeareprovided.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita