• 2
  • 3
  • 1(1)

COB -38AA Khasiat bercahaya tinggi kanthi kualitas apik

Aplikasi:


  • • Lampu mati • Lampu kantor
  • • Lampu jalan • Lampu bohlam ruangan
  • • Teluk dhuwur • Lampu pameran
  • • Lampu Dinding • Lampu bisnis
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Katrangan Produk

    Sumber cahya COB minangka modul pemancar cahya sing pabrike nggabungake macem-macem chip LED langsung menyang landasan. Amarga sumber cahya COB nggunakake macem-macem chip LED sing dipasang langsung ing landasan disipasi panas, beda karo cara kemasan LED tradisional. Mula, papan sing dikepengini chip LED sawise kemasan chip pancen sithik, lan chip LED sing dipasang kanthi kenceng bisa nggedhekake luminesensi Cekap, mula yen sumber cahya COB semangat, ora ana titik bercahaya independen sing bisa dideleng lan luwih mirip panel bercahaya kabeh.
    Sumber cahya COB bisa ditrapake kanthi jembar. Sanajan piranti kasebut bisa digunakake ing cahya umum kanthi lumen sing luwih dhuwur, sumber cahya COB utamane digunakake minangka pencahayaan padat (SSL) kanggo ngganti lampu halida logam tradisional, kayata lampu teluk tinggi, lampu jalan, lampu trek lan lampu sorot. 
    Daya: 60-100W

    Fitur Utama 
    ● Cahya, teluk dhuwur 
    ● 32.8mm LES; PenawaranCRI70andCRI80 
    ● Standar 3-langkah kanthi binning 2-langkah opsional 
    ● Pilihan voltase: 51v 
    ● LM-80 sing disertifikasi 
    ● Adopsi teknologi sink panas njamin manawa LED duwe tingkat pangopènan lumen termal industri (95%). 
    ● Properti listrik sing stabil, desain sirkuit ilmiah lan wajar, desain optik, desain disipasi panas; 
    ● Fasilitasi pencocokan optik sekunder produk, tingkatake kualitas cahya 
    ● Werna dhuwur, luminescence seragam, ora ana titik, kesehatan lan perlindungan lingkungan. 
    ● Instalasi sing gampang, gampang digunakake, nyuda kesulitan desain pencahayaan, ngirit proses pemrosesan lampu lan perawatan sabanjure.

    Nomer Produk Ketik.Ra [K]
    CCT
    [lm]
    @ Typ. Yen
    [Aku / aku]
    @ Typ. Yen
    [mA]
    Typ.lf
    [M]
    Jinis.Vf
    [W]
    Kekuwatan
    [mA]
    Maks. Yen
    [W]
    Maks. Kekuwatan
    MC-38AA-270-H-1708-B 82 2700 6853 140 960 51 49 1440 73.4
    MC-38AA-300-H-1708-B 3000 7214 147
    MC-38AA-400-H-1708-B 4000 7430 152
    MC-38AA-500-H-1708-B 5000 7647 156
    MC-38AA-570-H-1708-B 5700 7683 157
    MC-38AA-570-N-1708-B 72 5700 8000 163
    MC-38AA-270-H-1716-B 82 2700 12659 129 1920 51 97.9 2880 146.9
    MC-38AA-300-H-1716-B 3000 13325 136
    MC-38AA-400-H-1716-B 4000 13725 140
    MC-: 38AA-500-H-1716-B 5000 14125 144
    MC-38AA-570-H-1716-B 5700 14191 145
    MC-38AA-570-N-1716-B 72 5700 15000 153

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Gegandhengan PRODUK