• 2
  • 3
  • 1(1)
  • DC LED Module

    Modul LED DC

    Deskripsi Produk Produk modul lampu ShineOn adhedhasar solusi drive IC dhewe. Formulir produk kalebu produk SMD DOB biasa, seri produk seri AC-COB. Nggunakake skema drive linear, kanthi titik karakteristik lampu kilat frekuensi sing kurang dimmable. Produk seri AC-COB sing nggabungake teknologi COB flip-chip lan teknologi modul AC duwe kaluwihan independen ShineOn, bisa digunakake minangka produk utama kanggo nguatake jangkoan pasar. Solusi lampu kilat frekuensi rendah ...