• 2
  • 3
  • 1(1)
  • DOB Series with Bluetooth Mesh Technology

    Seri DOB kanthi Teknologi Bluetooth Mesh

    Deskripsi Produk ● Nyambung langsung karo voltase garis AC ● Khasiat lumen dhuwur ● Faktor daya> 0,95 lan kurang THD ● Kompatibel karo dimas ● Suwene umur Seri Bluetooth Mesh Seri Produk Ukuran Voltase Daya CCT Ra Lumen Efficacy Advantages (mm) (w ) (K) (lm) (lm / w) MDD-FOC4 φ150 120 15 3000 80 1550 103 ● Teknologi standar SIG-Mesh standar Bluetooth 5.0; ● Sambungake lan kontrol lampu liwat Aplikasi seluler; MDD-FOC5 ...
  • Flip-Chip technology SMD DOB series

    Teknologi Flip-Chip seri SMD DOB

    Keterangan Produk Jenis Model Model Ukuran Daya Tegangan CCT Ra PF Lumen Efficacy Advantages (mm) (Vac) (W) (lm) (lm / W) MDD DOB MDD-AOC2-300-H-L12D 100 120 12.5 300OK Ra80> 0.95 1250 100 Nyambung langsung menyang voltase garis AC Efisiensi lumen tinggi Faktor daya sing apik banget lan kurang THD MDD-AOC2-300-S-L12D 100 120 12.5 300OK Ra90> 0.95 1060 85 Dimas Triac tundhuk karo NEMA SSL-7A MDD-AOC2-300-H- L15D 100 ...
  • Flexible LED Tape Dual Channel Color Tunable Series

    Tipe LED Fleksibel Tape Dual Channel Warna Tunable

    Deskripsi Produk Kisaran warna palem warna Dual way dimmer yaiku 2700K-5700K. Produk kasebut umume digunakake kanggo aplikasi pencahayaan komersial lan atmosfer, lan tenaga utamane 6W-30W. Aplikasi: lampu komersial, kayata lampu sorot, lampu langit, lampu sorot, lan acara liyane sing mbutuhake penyesuaian swasana, pasar prabotan omah kayata lampu sorot domestik, lampu lantai, lampu tembok, lampu meja samping kamar lan sateruse Lampu Tape Dual Channel Tunabl. ..
  • High reliability MDL WarmD Series

    Seri MDL anget sing linuwih

    Deskripsi Produk Fitur Utama · Nyambung langsung karo voltase garis AC · Nemtokake syarat Judhul California 24 · PF> 0.97, THD <20% · Rentang dimming 5% - 100% Jinis Nomer Produk (mm) Voltase (Vac) Power (W) CCT (K) Ra Rf Luminousflux (Im) Efficacy (Im / W) MDL-A0C8 MDL-AOC8-300-S-L17D-WD φ100 120 17 1800 90> 0.95 1300 77 MDL-M8C2 MDL-M8C2-300-S-L30D -WD φ228.6 120 30 1800- 3000 90> 0.95 2900 97 ...
  • DC LED Module

    Modul LED DC

    Deskripsi Produk Produk modul lampu ShineOn adhedhasar solusi drive IC dhewe. Formulir produk kalebu produk SMD DOB biasa, seri produk seri AC-COB. Nggunakake skema drive linear, kanthi titik karakteristik lampu kilat frekuensi sing kurang dimmable. Produk seri AC-COB sing nggabungake teknologi COB flip-chip lan teknologi modul AC duwe kaluwihan independen ShineOn, bisa digunakake minangka produk utama kanggo nguatake jangkoan pasar. Solusi lampu kilat frekuensi rendah ...
  • Flexible LED Tape Constant Current Series

    Seri Lancar Tape LED sing Fleksibel

    Deskripsi Produk Kisaran palette warna sing kurang enak yaiku 2000K-3000K. Produk kasebut umume digunakake ing pasar omah, lan tenaga ing ngisor 20W. Iki minangka ganti langsung lampu bohlam tradisional lan lampu halogen. Aplikasi: pasar furnitur omah - adhedhasar lampu sorot domestik, lampu lantai, lampu tembok, lampu meja samping kamar lan sapanunggalane Fitur Utama ● Indeks CRI / Rf / Rg (TM-30-18) ● Dawa jangka maksimal 5 meter ● Spektrum Lengkap 2835 LED ● Seragam, l linear ...