• 2
  • 3
  • 1(1)
  • High-luminous effect three in one 5054 RGB Series

    Efek bercahaya dhuwur telu sajrone 5054 RGB Series

    Deskripsi Produk Paket RGB 5054 nduweni output intensitas efisiensi tinggi, konsumsi daya sithik, sudut pandang amba lan faktor bentuk kompak. Fitur kasebut nggawe paket iki dadi LED sing cocog kanggo macem-macem aplikasi cahya. Ukuran: 2,8 × 3.5mm / 5.0 × 5.0 mm Daya: 0,2W / 0,5W Fitur Utama ● Intensitas bercahaya tinggi lan efisiensi tinggi ● Kompatibel karo proses solder refow ● resistensi termal sing kurang ● Umur operasi sing dawa ● Sudut ndeleng amba ing 120 ° ● Silikon encapsul ...