• new2

Pertanian mbesuk — pencahayaan hortikultura bersinar

Miturut Technavio, lembaga riset pasar, pasar global kanggo lampu pertumbuhan tanduran bakal ngluwihi $ 3 milyar ing taun 2020 lan bakal tuwuh ing tingkat pertumbuhan taunan senyawa 12% ing taun 2020, sing tegese aplikasi LED ing tuwuhing tanduran duwe pasar potensial gedhe. Amarga kekurangan sumber daya energi lan pangurang lahan sing bisa ditandur, peran lan kebutuhan pabrik saya saya akeh - bisa nyingkirake lahan lan ngasilake luwih akeh produk pertanian kanthi sumber daya lahan lan banyu sing kurang bisa dipanggang. Lan cahya hortikultur minangka bagean penting, pupuk entheng digunakake tinimbang pupuk kimia, sumber cahya gawean digunakake tinimbang sinar srengenge. Iki minangka kunci kanggo nggayuh pabrik tanduran kanthi panen sing dhuwur lan ramah lingkungan.
 
Lampu hortikultura tradisional biasane digayuh nggunakake lampu natrium tekanan tinggi, lampu halida logam, lan lampu pijar. Sumber cahya kasebut dipilih miturut adaptasi mripat manungsa karo cahya, lan tetanduran duwe spektrum penyerapan sing beda-beda, sing nyebabake akeh energi saka sumber cahya tradisional sing boros, lan promosi tuwuhing tanduran durung cukup jelas.

wffs
wffss

Spektrum penyerapan klorofil Kurva sensitivitas spektral mripat manungsa
 
Spectra kanggo ningkatake tuwuhing tanduran utamane konsentrasi ing cahya biru ing 450nm lan cahya abang ing 660nm. Syarat kanggo rasio cahya abang lan biru kanggo macem-macem tanduran lan tataran tuwuh tanduran sing beda uga beda. Amarga plastisitas spektral sing apik, LED bisa dirancang miturut spektrum spesifik kanggo macem-macem tanduran.
 
Seri lampu hortikultura ShineOn wis ngasilake produk spektrum sing ditargetake adhedhasar macem-macem jinis tanduran. 

hygt

Produk cahya monokromatik efisiensi fluida foton dhuwur.

gththt

Bisa dicocogake karo aplikasi lampu hortikultura sing paling akeh.

ferqe
feq

Lampu Lapisan

gvdfsd

Lampu Interior

gvdxcsa

Lampu Interior

Lampu ndhuwur
 
Kajaba iku, kanggo ngimbangi kebutuhan tuwuh tanduran kanthi mripat manungsa, ShineOn nawakake spektrum sing cocog kanggo tanduran omah skala cilik.

kughf
fbqsaf
fegdsf

ANSI 3500K 7-langkah, Ra90, bisa nyukupi kabutuhan cahya saben dina, Sanalika, efisiensi fluks fotosintetik 2.1umol / J lan rasio biru-biru sing cocog bisa memenuhi permintaan tuwuhing tanduran.
 
ShineOn nduweni komitmen kanggo pangembangan sumber cahya hortikultura sing berkualitas tinggi lan menehi solusi lengkap kanggo promosi lan aplikasi LED ing bidang pencahayaan hortikultura.  


Wektu kiriman: Okt-10-2020