• new2

Pimpinan sumber cahya sing sehat - Brighton dadi kanca sampeyan

Taun 2020 wis nyekseni akeh alam majeure. Ing proses adaptasi maneh antarane manungsa lan alam, Pameran Lampu Internasional Guangzhou, sing wis ditundha meh telung wulan, pungkasane diwiwiti. Shineon mesthi ngetrapake rute teknis 'pencahayaan sehat'. Minangka 'pimpinan sumber cahya sehat', produk sing dipamerake Shineon fokus kanggo nyedhiyakake kebutuhan pelanggan kanggo sumber cahya sing berkualitas tinggi.

Aula Pameran Pazhou 10.2 C02 minangka stan Shineon, sing nuduhake macem-macem seri produk brighton.

swdd

 

Shineon ngusulake konsep spektrum lengkap babagan pencahayaan sehat wiwit taun 2016, lan dadi pemimpin pameran produk spektrum lengkap ing taun 2017. Saiki terus-terusan dipoles lan digawe dadi papat seri klasik: seri sing ramah Mripat, seri Proteksi Mripat , Seri Sunshine, lan seri film lan televisi. Papat seri kasebut adhedhasar kabutuhan pelanggan lan skenario aplikasi sing cocog, menehi macem-macem kaluwihan saka seri cahya spektrum lengkap. Fitur umum yaiku konsumsi daya sithik lan luwih sehat.

 

* Seri Ra98 Kaleidolite duwe kaluwihan saka rendering warna dhuwur, kasetyan sing dhuwur lan kejenuhan dhuwur.
* Seri proteksi mripat duwe ciri kelanjutan spektral sing apik lan cahya biru sing kurang energi.
Iki asring digunakake kanggo mulang adegan supaya luwih nglindhungi mata.
* Seri sinar srengenge duwe rendering warna sing luwih apik amarga spektrum violet luwih cedhak karo srengenge.
Iki asring digunakake ing skenario kayata tuwuh tanduran, sterilisasi lan antibakteri.
* Seri cahya studio duwe indeks TLCI sing dhuwur, sing cocog kanggo aplikasi cahya tambahan fotografi.

yyyyymmmm

Produk COB minangka salah sawijining produk inti Shineon. Ngikuti konsep sumber cahya sing berkualitas tinggi, kinerja tinggi, lan sehat, kanthi sukses ngluncurake seri COB aluminium cermin, seri COB keramik, seri COB spektrum lengkap, lan seri COB suhu sing bisa disetel kanggo memenuhi syarat Aplikasi pelanggan sing beda.

* Seri COB Aluminium duwe kaluwihan efisiensi cahya sing dhuwur lan konduktivitas termal sing dhuwur;
* Seri COB keramik duwe kaluwihan resistensi tekanan tinggi lan ora ana risiko vulkanisasi;
* Seri COB spektrum lengkap duwe kaluwihan kerusakan cahya biru sing kurang, efisiensi cahya sing dhuwur, lan rendering warna tanpa distorsi;
* Produk seri suhu COB warna duwe kaluwihan saka kisaran aplikasi daya sing amba, kisaran penyesuaian suhu warna sing amba, CRI sing dhuwur lan efisiensi bercahaya tinggi. Iki bisa digunakake ing macem-macem adegan kayata lampu omah, lampu mal, museum, stadion, lsp.

wwqsx

Pangowahan warna saka sorotan seri COB suhu sing bisa diatur SHINEON

fdsdw

Ing adegan sing padha, efek CRI sing beda dibandhingake

Tim R&D profesional Shineon nyedhiyakake jaminan sing kuat kanggo aplikasi diversifikasi produk lan multi-skenario, kayata seri produk UV anyar, seri flash ponsel, seri modul DOB, lan liya-liyane, sing duwe macem-macem aplikasi pasar. Adhasar R&D lan kapabilitas produksi Shineon sing kuwat, kita bisa menehi solusi khusus kanggo sumber cahya khusus kanggo para pelanggan.

yyyyymymmymymmym
ymymymymymymmmmmmmmym

Wektu kiriman: Nov-11-2020