• 2
  • 3
  • 1(1)

Efek bercahaya dhuwur papat ing siji 5054 RGB Series

Aplikasi:


  • ● Indikator ● Lampu arsitektur
  • ● katerangan ● Tandha tandha lan saluran
  • ● cahya malang ● Dekorasi lan hiburan hiburan
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Katrangan Produk

    RGBW5054package duwe output intensitas intensitas, konsumsi daya dhuwur, amba ndeleng sudhut lan faktor wujud kompak. Fitur kasebut nggawe paket paket LED sing ideal kanggo macem-macem aplikasi cahya.
    White Mid Power LED kasedhiya ing sawetara suhu warna wiwit 2700K-650OK.
    Ukuran: 5.0x5.4 mm
    Daya: 0.25W / 2.0W

    Fitur Utama
    ● RGB.W bisa dikontrol kanthi mandhiri
    ● Efek bercahaya tinggi, Efek cahya campuran sing apik, stabilitas dhuwur
    ● Posisi Pin sing beda bisa disesuaikan miturut
    ● Bahan MSL2a sing tahan lembab
    ● Intensitas bercahaya dhuwur lan efisiensi dhuwur
    ● Kompatibel karo proses solder reflow
    ● resistensi termal sing sithik
    ● Umur operasi dawa
    ● Sudut ndeleng amba ing 120 °
    ● enkapsulasi silikon /
    ● Ramah lingkungan, tundhuk RoHS
    ● Kualifikasi miturut sensitivitas kelembapan JEDEC Level 4

    Nomer Produk

    Kandel

    Kekuwatan

    Werna

    Voltase Maju
    (V)

    Saiki
    (mA)

    Dawane gelombang
    (nm)

    Flux
    (lm)

    5050RGBW02-XXH02-UT16-WF01

    1.6mm

    0,25W

    RED

    2.0-2.3V

    20mA

    619-625

    2.0-3.0Im

    Ijo

    2.8-3.2V

    520-525

    5.0-8.0Im

    Biru

    2.8-3.2V

    465-470

    1.0-2.01m

    Putih

    2.8-3.2V

    2700K-6500K

    6.0-9.0Im

    5054RGBW20-XXH15-UT11-WFO1

    1.1mm

    2.0W

    RED

    2.0-2.4V

    150mA

    619.0-625.0

    18.0-24.0 lm

    Ijo

    3.0-3.4V

    520.0-525.0

    38.0-46.0 lm

    Biru

    2.8-3.2V

    465.0-470.0

    8.0-12.0 Aku

    Putih

    2.8-3.2V

    2700K-6500K

    45.0-55.0 Aku


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Gegandhengan PRODUK